Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Cu noi iti echipezi bucataria!

Membru Bizoo de 2 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
4 pareri

Pubela din inox pentru debarasare tavi

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1 lei Lei
Brand
DIVERS INOX
Out Of stock
Descriere
Pubela din inox pentru fast-food este un recipient special conceput pentru debarasarea si depozitarea tavilor. Aceasta este fabricata din otel inoxidabil de inalta calitate, pentru a asigura durabilitate si rezistenta in timpul utilizarii regulate.

Designul sau este simplu si ergonomic, astfel incat utilizatorii sa poata arunca tavile cu usurinta si fara a fi nevoie sa se aplece prea mult. Pubela are dimensiuni mari pentru a permite colectarea unui numar mare de tavi. Este echipata cu roti solide pentru a permite deplasarea usoara.

Aceasta pubela din inox tip fast food este ideala pentru a fi utilizata in restaurantele fast food, cafenele, cantine, statii de alimentare. ste ideala in alte locatiile unde se servesc alimente rapide. Este un instrument indispensabil pentru mentinerea curateniei si a igienei in bucatarie. Inoxul de calitate superioara face ca aceasta sa fie usor de curatat si de intretinut.

Pubela inox debarasate tavi pentru fast food. Confectionat din otel inoxidabil alimentar cu finisaj schotchbrite.
Material rezistent in mediul umed. Se curata usor prin spalare cu detergenti speciali.
Inoxul este un material igienic care nu permite transferul de microbi. Este prietenos cu mediul deoarece este reciclabil 100% rezista in timp fara sa corodeze.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura